EN

חיפוש

נסחף עם הרוח

מאת: מערכת כחול

קושילה סטיין, שייטת ניו-זילנדית מנוסה בת 47, עגנה עם בן זוגה לשיט במפרץ באי פולגאנדוס (Folegandros) אשר בים האגאי, 80 מייל צפונית לכרתים. היאכטה, מדגם ריבל 34, הייתה במעבר מטורקיה לאתונה. קושילה הצטרפה כאשת צוות לבעל היאכטה הבריטי. בשעות הבוקר של יום שישי ה-4 לנובמבר 2019 הושקה הדינגי - סירת הגומי של היאכטה ואשת הצוות הודיעה לבעלים כי ברצונה לערוך טיול בכפר הסמוך.

קושילה חתרה בסירה לבדה. לא היה בסירה מנוע או ציוד כל שהוא. כאשר קושילה לא חזרה ליאכטה בשעות הערב הניח מייק, בעל היאכטה כי נשארה ללון באי. למחרת בבוקר (שבת) כאשר אשת הצוות עדיין לא חזרה שידר בעל היאכטה שידור מצוקה. משמר החופים היווני פתח מיד בסריקות. שישה כלי שיט, מסוק ורחפן חיפשו את סירת הגומי במהלך כ- 24 שעות, מיום שבת בבוקר עד יום ראשון בבוקר. קושילה שהייתה ללא חגורת הצלה, נמצאה על גבי הסירה, בריאה וצמאה, במרחק עשרות מיילים מהאי, לאחר 37 שעות בים. היא עברה בים שני לילות בהם שרדה טמפרטורות נמוכות האופייניות לחודש נובמבר בים האגאי. היא סיפרה כי בעת החתירה חזרה מהכפר ליאכטה, נפל אחד ממשוטי הסירה למים והיא לא הצליחה לאסוף אותו. הרוח אשר נשבה לכוון פתח המפרץ סחפה אותה במהירות לים הפתוח. היא לא הצליחה לחתור עם משוט אחד. מים לא היו בסירה והמזון היחידי שהיה ברשותה היו סוכריות שנמצאו בכיסה.

מזלה של קושילה סטיין שיחק לה יותר מאשר מזלו של הסקיפר הישראלי דורון נחשוני. דורון, תושב נהריה בן ה- 60, יצא לשיט כסקיפר של יאכטת מפרשים, במסגרת פלוטילה.

ארבע היאכטות של הפלוטילה עגנו במפרץ מרינה פיקולה (PICCOLA) בדרום האי האיטלקי קאפרי. ב-17 לאוקטובר 2018, בשעות הערב יצא דורון עם סירת הגומי, ככל הנראה כדי לבקר ביאכטה סמוכה אשר עגנה 150 מטר מהיאכטה שלו. בסירת הגומי היו משוטים ומנוע אך לא היה בסירה ציוד אחר ולא אמצעי קשר. דורון לא עדכן את אנשי הצוות שלו במטרת ההפלגה או יעדה. הים במפרץ היה שקט לחלוטין ולא נשבה רוח. מחוץ למפרץ נשבה רוח קלה לכוון הים. כאשר לא חזר לאחר שעה, הזעיקו אנשי צוותו את המדריך הבכיר אשר פיקד על הפלוטילה. המפקד יצא מיד עם סירת גומי לסרוק את המפרץ הקטן בו הם עגנו. לאחר חצי שעה משלא מצא זכר לסירת הגומי, חזר ליאכטה שלו ושידר קריאת מצוקה אשר נקלטה על ידי המרכז האיטלקי לחיפוש והצלה (RCC). סריקות נרחבות, אוויריות וימיות אשר החלו מיד, לא איתרו את סירת הגומי או את המשיט. יאכטות הפלוטילה השתתפו בחיפושים. רק לאחר שבוע נמצאה גופתו של דורון.

מה צריך לעשות כדי להימנע מאירועים לא סימפטיים שכאלה?

בראש ובראשונה להתייחס ברצינות לכל הפלגה בדינגי של היאכטה, גם אם מדובר בתנאים אידיאלים של מפרץ סגור ללא רוח. במיוחד הדברים אמורים אם מדובר בהפלגת ילדים (במשוטים או במנוע) או בהפלגה בשעות החשכה. לכל הפלגה ביום או בלילה יש לצאת חגורים בחגורות הצלה. יש לעדכן את הסקיפר בעת היציאה להפלגת דינגי. אם מדובר בילדים יש למנות צופה ביאכטה אשר ישמור איתם קשר עין.
חשוב מאוד לשאת מכשיר קשר נייד (VHF) אטום או בנרתיק אטום. יש לוודא שמכשיר הקשר ביאכטה מופעל, לבצע בדיקת קשר ולהתאים את עוצמת הקול. על הסקיפר למנות את אחד מאנשי הצוות כאיש קשר תורן. אם אין מכשיר קשר נייד, ניתן להשתמש, כעדיפות שנייה (מאחר ולא ניתן לקרוא בו קריאת מצוקה) בטלפון נייד. הטלפון חייב להיות בנרתיק אטום למים. יש לוודא כי אחד ממספרי החיוג המהיר יהיה לסלולרי ביאכטה.
התקלות בעת הפלגה בדינגי מתחלקות לשלושה תחומים. לעיתים כלשון האמרה: צרות באות בצרורות, תקלה מתחום אחד גוררת לתקלה מתחום אחר. התחומים הם: אבדן שליטה, תקלה או נזק למנוע או לדינגי ואירוע הקשור בנוסע או איש צוות בדינגי.

אבדן שליטה

עלול להיגרם כתוצאה מהיסחפות הנובעת מזרם חזק, או רוח. הוא עלול גם להתרחש כתוצאה מהתהפכות או איבוד כיוון (בעיקר, אך לא רק בלילה). הפעולות הנדרשות הן: הודעה מידית ליאכטה וניסיון לקבע את המיקום באמצעות עוגן, התקשרות למצוף או כלי שיט סמוך, או החפה מהירה לחוף הקרוב.

במקרה של תקלה יש לפעול באותה צורה כפי שתיארנו במקרה של אבדן שליטה. באם המנוע דמם ואנו מנסים להניע אותו, יש לעגון או לנסות באמצעות המשוטים לקבע את מיקומנו. לעיתים ניסיונות הנעה נמשכים זמן רב, רוח חזקה עלולה לסחוף אותנו למרחק גדול. הוא הדין באם הדינגי איבדה אוויר ויש לנפח את תאי הציפה (בידונים) או שמשוט נישמט מאחיזתו. חשוב לזכור כי יציאה ממפרץ מוגן לים גלי, עלולה גם להפוך את הדינגי. גם אם הים שקט ואין רוח, המצב עלול להשתנות.

אירועים הקשורים בנוסעים או אנשי צוות הם בדרך כלל פציעה או נפילה למים. רוב הפציעות או הנפילות למים מתרחשות בעת הירידה או העלייה מהיאכטה לדינגי. הסיכון גדל במיוחד כאשר היאכטה מתנדנדת ובשעות החשכה. על הסקיפר להכין אמצעי ירידה או עלייה נוחים ובטוחים המותאמים לכושרם של המפליגים. בלילה יש להאיר את המקום באופן שלא יסנוור את העולים או היורדים. פציעות רבות נובעות מניסיונו של הנופל לאחוז ביאכטה לאחר שאיבד את שווי משקלו. בתדריך יש להדגיש כי עדיף להירטב מאשר לפרוק את הכתף או לשבור יד.

הגורם החשוב ביותר אשר קובע באם הדינגי תחולץ מידית או תסחף ללב ים הוא הדיווח המידי ופעולת חילוץ נמרצת ומהירה. קיבלת הודעה שהדינגי בבעיה, או שאין לך קשר איתה, אל תהסס! אל תצא מנקודת הנחה "שהם יסתדרו", צא מיד לים. אם אתה לא מבחין בדינגי, הודע מיד בתדר המצוקה. עדיף לבטל את ההודעה מאשר להפסיד זמן חיפוש.

סכנת סחיפה של סירות בחופי ישראל ובכנרת

במהלך השנים היו מקרים רבים של היסחפות ללא שליטה של כלי שיט קטנים לאורך חופי ישראל ובכנרת. חלקם (הקטן לשמחתנו) נגמרו באבדן חיים, רובם הסתיימו בשעות רבות של היסחפות ללא שליטה, לעיתים רבות גם בשעות החשיכה, חוויה שאף אחד מאתנו השייטים לא רוצה לחוות. רוב המקרים אירעו כתוצאה מתקלה במנוע ומהעדר מנוע חליפי (בסירות שניתן להתקין מנוע כזה). בכנרת מקרי היסחפות רבים נובעים משילוב של תקלה שלא ניתנת לתיקון מידי ורוח חזקה.

בתחקירים שבוצעו באירועים שהובילו לחיפושים נרחבים הסתבר שאת רוב המקרים ניתן היה למנוע אם היו ננקטים מיד לאחר גילוי התקלה אמצעים פשוטים כמו: הטלת עוגן המאפשרת תיקון התקלה ללא היסחפות, הודעה בקשר או בטלפון סלולרי למשטרת החופים או למוקד הביטוח, מיד עם תחילת האירוע (בים במרחק לא גדול מהחוף אין קליטה סלולרית) והפעלה מידית של הציוד הפירו-טכני כדי להזעיק עזרה.

ב- 1980 נסחפה סירת מנוע ישראלית ובה שלושה אנשי צוות במשך שלושה ימים בים האדום. הם יצאו לשיט קצר בקרבת החוף במזג אוויר שקט ורגוע. המנוע הפסיק לעבוד והם לא התגברו על התקלה. בסירה לא היה ציוד כל שהוא. הם נסחפו במשך שלושה ימים ללא מזון ומים. מאחר ולא היה להם ציוד פירו-טכני או ראי הם לא יכלו להזעיק אניות שעברו סמוך אליהם. הם נצלו בדרך שניתן לכנות נס על ידי אנייה יוונית. לא תמיד מתרחשים ניסים..

הגורם החשוב ביותר אשר קובע באם הדינגי תחולץ מידית או תסחף ללב ים הוא הדיווח המידי ופעולת חילוץ נמרצת ומהירה

מה חייב להימצא בסירת הדינגי?

סירות המפליגות במים הטריטוריאליים של ישראל או סירות שהחוק הישראלי חל עליהם, חייבות לשאת את הציוד הקבוע בחוק. בנוסף מומלץ להפליג עם אמצעי קשר.
אם אתם מפליגים ביאכטות צ'רטר או ביאכטה שחוק מדינת הדגל שלה, אינו מחייב נשיאת ציוד ספציפי בדינגי, הרשימה הבאה נועדה עבורכם.

  • עוגן וחבל של 50 מטר לפחות.
  • ליטר מים לכל מפליג בסירה ואף יותר.
  • מכשיר קשר או טלפון סלולרי אטומים או בנרתיק אטום.
  • אמצעי הזעקה חזותיים (לפידים, רקטות, מצנח ועשן).
  • פנס אטום.
  • ראי איתות.
  • כלי להוצאת מים.
  • משאבת אוויר לניפוח.

 

את כל הציוד רצוי להחזיק במיכל אטום. הורדת המיכל לדינגי מבטיחה שכל הציוד יימצא בדינגי בעת ההפלגה.

צילום ציוד ההצלה באדיבות ימית סחר מרינה תל אביב
דילוג לתוכן